Despre noi    


Stimati vizitatori ai site-urilor noastre,

Tuturor ne este cunoscut cat de importante sunt fondurile europene pentru dezvoltarea tarii noastre. In acelasi timp, am inceput sa descoperim si cat de complicate si anevoioase sunt procedurile de accesare a acestora.

Cel mai important este sa avem o idee clar conturata cu privire la ce fel de proiect dorim sa initiem.
Urmeaza un al doilea element foarte important: Informatia. Accesul la informatie este un element fara de care ideile noastre, oricat de minunate ar fi, nu pot fi lesne transpuse in practica.

Misiunea pe care ne-o asumam vizeaza in primul rand furnizarea de informatii utile si pertinente celor ce doresc sa initieze proiecte cu finantare din fonduri nerambursabile, astfel incat acestia sa poata, prin proiectele derulate, sa contribuie nemijlocit si intr-un mod eficient la dezvoltarea Romaniei.

Dorinta noastra este sa va putem facilita informarea cu privire la oportunitatile de finantare existente, la ofertele de consultanta profesionista in domeniile aferente, la surse de finantare prin care sa va puteti asigura contributia proprie (banci si alte institutii de finantare) precum si dezvoltarea de parteneriate cu alti potentiali ofertanti de servicii specifice.

Echipa noastra de experti profesionisti va poate indruma in fiecare etapa a unui proiect.

Va dorim tuturor ca ideile dumneavoastra sa se transforme in proiecte de succes!!!

 

Echipa de consultanti