Oferte Inedite - Investitii in Turism / Case / Vile    


VALEA ARGESELULUI / CIMPULUNG MUSCEL

Teren Comuna Leresti, Jud Arges, sat Voinesti,
2 terenuri intravilane, construibile, inclinatie usoara, acces stradal (20 m deschidere), la marginea unui deal impadurit cu foioase si conifere, apa, electricitate, cadastru, gaze in perspectiva, la 8 min. cu auto de centrul Municipiului Cimpulung Muscel. Zona rurala, submontana, excelenta pentru investitii in agroturism sau casa/vila de vacanta, 13 km pana la cabana Voina (Muntii Iezer-Papusa). Terenurile se afla pe aceeasi strada insa nu sunt alaturate. Cadastru, intabulare, studiu geotehnic, ridicare topografica, certificat urbanism (teren 2).
Teren 1: Suprafata: 815 mp. (38 E/mp)
Teren 2: Suprafata: 760 mp. (40 E/mp)
E-Mail: office @imobiliaremuscel.ro

Teren Comuna Boteni / Arges
La 23 km de Cimpulung Muscel, Comuna Boteni/Arges, se afla un teren 1,5 ha, intravilan, construibil (casa batraneasca existenta), cu livada, padure, parau, apa foarte buna din put, curent electric.

Zona superba! Teren excelent pentru constructia unui complex turistic, unei baze de odihna/agrement, unui cartier de case de vacanta.

Zona prezinta un mare potential de dezvoltare in domeniul turismului, fiind posibila atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare rurala.

Pret 7 Euro / mp.
E-Mail:office @imobiliaremuscel.ro

DOMNESTI / TEGHES / JUDET ILFOV

Teren Comuna Domnesti, Sat Teghes, Jud Ilfov
Teren intravilan Domnesti (sat Teghes), 512,51 mp si cota indiviza de 3,59% din 2.326,40 mp (drum acces de 6 m latime), apropiere vile, utilitati, si padure; cadastru, intabulare, 68 Euro/mp
E-Mail:office @imobiliaremuscel.ro

VALEA PRAHOVEI

Teren intravilan in Orasul Comarnic, construibil, 5200 mp, compus din 2 corpuri de proprietate alaturate (2000 mp si 2200 mp), electricitate, apa, gaze, situat langa o zona rezidentiala de vile.

Acest teren se preteaza foarte bine constructiei unui complex turistic de lux, a unui hotel, a unui complex de odihna / agrement, fiind situat intr-o zona superba, foarte linistita, cu un aer foarte curat. Pe teren se afla un izvor de apa potabila, de o calitate deosebita.
Terenul se preteaza si constructiei unui mic cartier de vile de vacanta.

Situat in cartierul Ghiosesti, pe malul stang al Raului Prahova, pe dealul la baza caruia va fi construita autostrada Bucuresti-Brasov, terenul se afla la 5 minute (cu auto, 2 km) de viitoarea autostrada si la 15 de minute (15 km) de orasul Sinaia.

Este posibila atragerea de fonduri europene pentru investitii.

Pret teren 2000 mp - 60 Euro/MP.
Pret teren 2200 mp - 68 Euro/MP.
E-Mail:office @imobiliaremuscel.ro